Jeugdclub Competitie voor de E-categorie 
 
Op verzoek van de jeugdcommissie van de LSB organiseert schaakclub S.V. Voorschoten op zaterdag 14 maart 2020 de viertallen-competitie voor clubteams t/m 10 jaar (E-categorie). 
 
Aan deze competitie kunnen teams meedoen die bestaan uit jeugdleden van de schaakverenigingen van de LSB, indien zij ingeschreven zijn als lid van de KNSB. De deelnemers moeten geboren zijn in 2010 of later. 
 
Er wordt gespeeld in het buurthuis Alettahof, Alleta Jacobsplantsoen, Voorschoten  Het toernooi zal om 13:00 uur * beginnen (12:45 uur aanwezig zijn!) en om ongeveer 17.00 uur afgelopen zijn.* 
 
De speeltijd is 10 minuten per speler per partij plus 10 seconden extra tijd per zet.  Er hoeft niet genoteerd te worden. Het aantal ronden dat wordt gespeeld is afhankelijk van het aantal deelnemende teams. 
 
Net als vorig jaar zullen we spelen met een finale A-groep en een B-groep. De teams in de Agroep spelen voor de titel en de plaatsingsbewijzen voor het Nederlands Kampioenschap. Er zijn maar liefst 4 startbewijzen voor de landelijke JCC E omdat we al een jaren een grote opkomst hebben bij dit toernooi. Voor elk niveau is het leerzaam en de drempel om mee te doen is laag. Aarzel dus niet om met uw vereniging mee te doen.
 
Aanmelding: de jeugdleiders van de LSB-verenigingen kunnen hun team(s) uiterlijk woensdag 11 maart aanmelden, per e- mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Bij aanmelding moet opgegeven worden: voor- en achternaam, geboortedatum, KNSBlidmaatschapsnummer en de bordvolgorde. 
 
P.S. In de speellocatie worden geen broodjes/tosti’s e.d. verkocht. 
 
Met vriendelijke groet, 
Roderick van Kempen  Schaakvereniging Voorschoten 
 
* N.b. Deze tijdstippen zijn nog onder voorbehoud en afhankelijk van het aantal aanmeldingen!!