De uitslagen staan onder het menu Grand Prix: - GP Stand en Uitslagen 2021-22 (leisb.nl)
De uitslagen staan onder het menu Grand Prix: - GP Stand en Uitslagen 2021-22 (leisb.nl)
De uitslagen van de GP van De Vrijpionnen in Voorhout op 26 maart staan in het menu GrandPrix - GP Stand en Uitslagen 2021-2022. Daar staat ook de stand in het GP klassement.

De Grandpirx van 8 januari werd online gespeeld op Tornelo. Er waren 33 deelnemers van 7 clubs,

De uitslagen van de GrandPrix van OEW staan onder het menu GrandPrix. Met 109 deelnemers was de GP heel goed bezocht. De eerste fysieke GP sinds januari 2020. Een (kort) verslag volgt spoedig. Zie ook de websites van de clubs.

Een recordaantal van 72 deelnemers nam deel aan de vierde online GP van de Leidse Schaakbond Jeugd op chess.com. De deelnemers waren afkomstig uit 23 schaakclubs, met name ook van buiten de LeiSB. De oudste deelnemer was 16 jaar, de jongste 6 jaar jong. Er werd gespeeld in drie groepen, ingedeeld op de KNSB-jeugdrating. Het toernooi bestond uit 7 ronden Zwitsers met een schaaktempo van 8min+8s.

Dit verslag laat bezienswaardige partijen zien van de online GP die plaats vond 21 november bij de club Leidse Schaakbond Jeugd op chess.com. Er werden 7 ronden Zwitsers gespeeld met een speeltempo van 8min+8s. De uitslagen zijn te vinden via de volgende link: GPOnline 21 november - Uitslagen

Dit verslag bevat de uitslagen.
Geselecteerde partijen kun je bekijken via de volgende link:

GPOnline 18 oktober - Bezienswaardige Partijen

Dit verslag laat bezienswaardige partijen zien.
De uitslagen zijn te vinden via de vogende link:

GPOnline 18 Oktober - Uitslagen