Shrey Jaitly wint GP Vrijpionnen

Shrey Jaitly heeft de Grand Prix van de Vrijpionnen gewonnen. De strijd in groep 1 was zeer spannend. Shrey scoorde 5½ punt net een halfje meer dan de drie achtervolgers Rolinde den Heijer, Arthur de Winter en Jack Schoonenwolf. Op basis van onderlinge resultaat viel Jack net buiten de medailles. Alle uitslagen kun je hier onder vinden.

Lees meer...

Arthur de Winter wint Grandprix van SV Voorschoten

De 10-jarige Arthur de Winter van Schaakclub De Vennep heeft met een perfecte score de Grandprix van Voorschoten op zijn naam geschreven. Ischa Versteegen (Leiderdorp) behaalde de tweede prijs en Jack Schoonenwolf (ASC) werd derde.
Spelers van schaakvereniging Voorschoten wonnen groep 2 (Jette Sannen), 3 (Jelle Zoet), 4 (Jet de Zoeten), 5 (Ivanke Wiggers), 10 (Rik le Clercq) en 16 (Arlette van Paassen).
Sander Hankel (van LSG in groep 7), Lawa Hamdi (OEW in groep 9), Philippe Krylow (Bloemendaal in groep 14, Maurits Holwerda (Stormpionnen in groep 15) en Suze Venema (Leiderdorp in groep 17) scoorden 7 uit 7. 
Alle uitslagen kun je hier onder vinden.

Lees meer...

Rolinde den Heijer wint Grand Prix Philidor

Rolinde den Heijer heeft de Grand Prix van Philidor gewonnen. Met 5½ punt was zij de sterkste in groep 1. De tweede ging naar Tommy Grooten die 5 punten heeft gehaald. De derde plaats was voor Arthur de Winter met 4 punten. Alle uitslagen kun je hier onder vinden.

Lees meer...

Quint de Jong wint Grand Prix van LSG

Quint de Jong heeft de Grand Prix van LSG gewonnen. In groep 1 was hij met 5½ punt de sterkste. De tweede t/m de vierde plaats waren voor Lucas Zuurmond, Jack Schoonenwolf en Otto Zoet met alle drie 4½ punt en op basis van onderling resultaat in die volgorde. Alle uistlagen en standen kun je hier onder vinden.

Cato de Zoeten wint Grand Prix Op Eigen Wieken

Cato de Zoeten heeft de Grand Prix van Op Eigen Wieken gewonnen. Met 5½ punt was zij de winnaar van groep 1. Tweede werd Lucas Zuurmond met 4½ punt. De derde plaats was voor Rolinde den Heijer met 4 punten. Alle uitslagen kun je hiet onder vinden.

Lees meer...

Kuba Rodrigues Pereira wint GP Leiderdorp

Kuba Rodrigues Pereira heeft de eerste Grand Prix van dit seizoen gewonnen. Hij was met 6 punten uit 7 partijen de sterkste in groep 1. Otto Zoet werd tweede met 4.5 punt. De derde plaats was voor Stijn Sannen. Aan de door SV Leiderdorp georganiseerde Grand Prix deden 100 kinderen mee. 
Alle uistlagen kun je hieronder vinden.

Lees meer...

Eindstand LeiSB Grand Prix 2016-2017

Na de laatste Grand Prix van dit seizoen is de eindstand van het Grand Prix Klassement opgemaakt. Van elke speler zijn de zes beste resultaten meegeteld. De winnaars van dit Jaar zijn:

A/B: Lucas Schädler (Leiderdorp)
C: Lucas Zuurmond (WSV)
D: Rolinde den Heijer (Bodegraven)
E: Abisan Pancharajah (OEW)
F: Jonathan Vijver (OEW)

De volledige eindstand staat hier onder.

Lees meer...

Lucas Schädler wint Grand Prix Alphen

Lucas Schädler  heeft de laatste Grand Prix van dit seizoen gewonnen. In groep 1 eindigde 3 spelers met 5 punten. Lucas was op basis van het onderlinge resultaat 1e. Levi Truijers won de zilveren beker. Mats de Jong mocht de bronzen beker mee naar huis nemen. Alle uitslagen kun je hier onder vinden.

Lees meer...