Het E-team van Op Eigen Wieken (OEW) is zaterdag 11 november kampioen van Nederland geworden in de nationale jeugdclubcompetitie leeftijdscategorie E.
Alle vier spelers (Dhruv Kumar, Aren Margaryan, Casper Moeri en Ilja Verbaken) droegen fantastisch bij aan dit geweldige teamresultaat.

Het E-team (leeftijdscategorie t/m 10 jaar) bestond bovendien nog uit zeer jonge talenten: Dhruv, Casper en Ilja zijn 9 jaar (leeftijdscategorie F) en benjamin Aren is met zijn 8 jaar nog leeftijdscategorie G. Dat belooft wat voor de toekomst.

OEW bleef HMC Den Bosch, dat in de halve finale nog te sterk was, nu met 1 matchpunt nipt voor. De onderlinge wedstrijd eindigde in 2-2. In totaal waren er 20 teams.

Zie ook de website van Op Eigen Wieken:  https://www.opeigenwieken.nl/
Alle uitslagen staan op netstand KNSB: https://knsb.netstand.nl/scores/index/45

--/--
Op 28 oktober 2023 organiseerde de Stichts-Gooise Schaakbond (SGS) het Hutton toernooi bij Magnus Leidse Rijn (Utrecht).
De Leidse Schaakbond (LeiSB) was met twintig spelers in vijf teams (A t/m 18jr, B t/m 16jr, C t/m 14jr, D t/m 12jr en E t/m 10jr) heel goed vertegenwoordigd.
Details van onze afvaardiging staan hieronder.

De halve finales van de nationale jeugdclubcompetitie E (t/m 10 jaar) vonden plaats op 23 september in Groningen en Muiderberg

Eén van de twee halve finales van de nationale Jeugdclubcompetitie D (t/m) 12 jaar werd op 30 september in Leiden gespeeld.

Dhruv Kumar heeft bij de Open Nederlandse Jeugd Kampioenschappen in Dieren de kampioenstitel veroverd in de leeftijscategorie t/m 9 jaar.

Het PK FGH (de Pupillendag) vond plaats op 15 april 2023 bij Op Eigen Wieken. Met 31 deelnemers was het goed bezet, zeker vergeleken met de 19 van vorig jaar.