Op 15 februari werd het PK-E gespeeld, met 14 deelnemers. Dank aan LSG voor de organisatie.
Er moest het niet geringe aantal van 8 partijen gespeeld worden (speeltempo voor elk 20min+10s/zet) en er moest ook nog genoteerd worden, want dat is op het NK ook zo. Dat viel niet altijd mee, ook omdat de borden geen rij en lijn nummering hadden. Dat doen we volgende keer beter.

Om ervoor te zorgen dat in ieder geval in de top iedereen tegen elkaar zou spelen, werden er eerst twee gelijkwaardige poules (A.1 en A.2) van 6 (5) spelers geformeerd. De spelers die vooral ervaring kwamen opdoen, maar nog niet vaardig zijn in het noteren, vormden de B-poule. Na een enkelvouidige competitie in de A.1 en A.2 poule, plaatsten de beste 3 zich voor de finale poule, ter wijl de anderen verder speelden in de troostfinale poule. In de finale poules werden de overige wedstrijden gespeeld, punten uit de voorronde werden meegenomen naar die poule.

Thomas eiste de titel kamipoen t/m 10 jaar op. Hij was in de voorronde en in de finale poule vrij ongenaakbaar, hij stond slechts 1 remise toe, dat was tegen Emma, die tweede werd en ook nog als beste meisje de titel Meisjeskampioen t/m 10 jaar opeiste. Benjamin Koster werd derde en veroverde zo een NK-E plaats. Ook Elyas die als 4e eindigde wordt voorgedragen voor een plaats bij het NK-Ealgemeen. Sarah boekte een mooi succes door achter zus Emma als tweede meisje te eindigen. Omdat Emma zich al elders plaatste komt Sarah ook in aanmerking voor een plaats in het NK-Emeisjes. Jathus en Stef speelden wel in de finale poule, maar konden daarin niet meedingen om de bovenste plaatsen.

In de B-groep was Babet de sterkste. met 4 punten uit 6 wedstrijden; als derde meisje van het toernooi wwon ze ook nog een mooie beker. Stephan en Quinten wisten Babet elk een keer te verslaan maar dat was niet genoeg. Stephan werd met 3 punten tweede, Quinten haalde dat ene puntje, maar wel tegen Babet!

De winnaars: Emma (2e), Thomas (1e) en Benjamin (3e)

De beste meisjes: Sarah (2e), Emma (1e) en Babet (3e)

De B-groep: Quinten (3e), Stephan (2e), Babet (1e)