29 en 30 maart 2024 in Tilburg, 6 jeugdige LeiSB'ers op oorlogspad:

Negen ronden lang gaven Dhruv, Casper, Çinar, Tess, Noah en Aren alles wat ze hadden.

Tess scoorde een mooie 50% om precies midden in het veld van 20 meiden te eindigen.

Aren voerde als jongste onze ranglijst aan, scoorde 6 uit 9 en haalde daarmee een zeer mooie gedeelde 4e-7e plaats in een veld van 40 spelers.
Casper was met 5 uit 8 op weg naar een prachtig resultaat, maar in de laatste ronde moest hij in de nummer 2 zijn meerdere erkennen; toch een hele mooie totaal score van ruim 50%.
Ook Çinar haalde die mooie score van 5 uit 9. Zijn vader en zijn coach vragen zich steeds weer af waarom hij zo snel speelt. Nam hij zich dat ter harte en won hij daarom zijn laatste drie partijen?
Noah speelde een degelijk toernooi: begon met een overwinning en speelde daarna zes remises, waarmee hij net onder de 50% scoorde.
Dhruv kreeg een merkwaardige indeling: hij begon met een overwinning en daarna had hij de twijfelachtige eer om in de volgende 5 ronden alle vier de andere spelers van de LeiSB te treffen; daarin was hij trouwens goed op dreef en scoorde 2,5 uit 4, en stond toen met 3,5 uit 6 heel goed. In de laatste drie ronden lukte het niet meer zo goed en bleef hij op die 3,5 punt steken. 

Alle uitslagen en veel partijen zijn te vinden op https://nkepersoonlijk.nbsb.org/2024/
-
-/--